Производи

Внатрешни бои, декоратива и фасадни системи

Абрип Рустика

Абрип Рустика

Декоративен, структурален малтер на база на акрилати. Наменет е за декорација на фасадни површини од малтер, бетон и полистирен плочи.Финалниот производ кој е нанесен и исушен 24 часа е цврст, водоотпорен и отпорен на атмосферски влијанија. Се нанесува со челична глетарица. test

Технички Информаци
Превземи XLS