Производи

Основи и завршни премази за метални и бетоски површини

Акрил Емајл

Акрил Емајл

Се користи како завршен премаз за внатрешни и надворешни површини како метал, обоени метали, поцинкувани површини, бетон, дрво во умерено и јако корозивна средина. Тој е завршен премаз на база на акрилна смола, суши по физички пат, отпорен е на триење и удар, солена вода, алифатски јаглеводороди.(ЧЕТКА, ВАЉАК, ЕИРБРАШ)

Технички Информаци
Превземи XLS