Производи

Основи и завршни премази за метални и бетоски површини

Антикорозив Зеро

Антикорозив Зеро

АНТИКОРОЗИВ ЗЕРО-наменета за заштита на челични конструкции, , машини, монтажни објекти и слично. Антикорозив зеро е основна антикорозивна боја изработена врз основа на алкидни смоли и цинк фосфат. Се нанесува со четка, ваљак, аирбраш и потопување.

Технички Информаци
Превземи XLS