Производи

Премази за заштита на дрвени површини

Акватон

Акватон

Лазурен премаз на база на акрилна дисперзија со пигменти постојани на светлина и состојки кои ја нагласуваат структурата на дрвото и му даваат свиленкаст сјај. Се разредува со вода, не е запалив и работата со него не е штетна по здравјето.

Технички Информаци
Превземи XLS