Производи

Сликарски бои

Гоја Акрилик Лак

Гоја Акрилик Лак

ГОЈА АКРИЛИК ЛАК Сликарска боја на база на акрилни врзива. Се произведува во сјајна и мат верзија. Се разредува по потреба со вода. Суши од два до четири часа. Вториот нанос се нанесува по шест часа. Да се чува од смрзнување.