Производи

Сликарски бои

Гоја Акрилик Подлога

Гоја Акрилик Подлога

ГОЈА АКРИЛИК ПОДЛОГА Сликарска боја на база на акрилни врзива за импрегнирање на сликарски платна. Се разредува по потреба со вода. Суши од два до четири часа. Вториот нанос се нанесува по шест часа. Да се чува од смрзнување.