Производи

Сликарски бои

Гоја Акрилик

Гоја Акрилик

ГОЈА АКРИЛИК Сликарска боја на база на акрилни врзива. Се разредува со вода. Суши од два до четири часа. Вториот нанос се нанесува по шест часа. Да се чува од смрзнување.