Produktet

Bazat dhe përfundimet për sipërfaqet prej metali dhe betoni

Acryl Email

Acryl Email

Përdoret si veshje përfundimi për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme siç janë metali, metale me ngjyra, sipërfaqet e galvanizuar, betoni, druri në mjedis të butë dhe shumë korroziv. Paraqet një masë lyrëse finale me bazë rrëshirë akrilike, thahet fizikisht, është rezistent ndaj gërryerjes dhe goditjes, ujit të kripës, hidrokarbureve alifatike. (BRUSH, RUL, EIRBRACE)

Informacion teknik
Shkarkoni XLS