Rreth nesh

Filozofia dhe vizioni ynë.

Hest

E Themeluar në vitin 1990 në Shkup-Maqedoni, HEST është një fabrikë për prodhim të ngjyrave dhe llaqeve dekorative dhe industriale e dedikuar për cilësi, siguri dhe efikasitet.

Sot fabrika jonë është e ndarë në dy industri:

  • Reparti për prodhimin e materialeve pluhur (masa glet, ngjitës) dhe reparti për prodhimin e materialeve shtresuese të lëngshme (shtresa dekorative dhe industriale).
  • Përveç shitjes me shumicë, Hest ka edhe dyqanin e vet për shitje me pakicë ku klientët mund të shërbehen me pakicë.

Mësimi dhe trajnimi i vazhdueshëm të stafit të punës rezulton me arritje e rezultate të mira nëpërmjet shitjes së produkteve cilësore dhe duke mbajtur marrëdhënie dhe partneritet të mirë me klientët.

Ne jemi në rritje në tregun për ngjyra dhe llaqe industriale dhe dekorative dhe duke falënderuar performancave të jashtë zakonshme shtresuese dhe të pakrahasueshme të cilët janë formuluar me shumë kujdes, me ndihmën e ekipit tonë profesional dhe të përkushtuar.

Duke siguruar zgjidhje efikase dhe të qëndrueshme, ne sot përpiqemi ta ofrojmë ofertën më të mirë dhe më të mundshme për njerëzit në treg, dhe për brezat që vijnë.

Ne jemi përfaqësues prej kohësh të markës prestigjioze për ngjyrosje të anijeve – HEMPEL, me të cilën kemi pasur një bashkëpunim të suksesshëm gjatë viteve të kaluara.

Misioni ynë është të krijojmë, mirëmbajmë dhe forcojmë marrëdhënie të reja partneriteti me klientë nga vendi dhe jashtë vendit dhe të pushtojmë tregje të reja përmes përmirësimit të vazhdueshëm të proceseve të prodhimit dhe punës së përkushtuar.

Ne jemi plotësisht të përkushtuar në punën tonë, për të cilën tregon suksesi i secilit prej projekteve tona.