Produktet

Bazat dhe përfundimet për sipërfaqet prej metali dhe betoni

Anti-korrosive Zero

Anti-korrosive Zero

Prodhohen për mbrojtjen e strukturave të çelikut, makinave, objekteve të montuara e të tjerë të ngjashme. Zirkonia anticorosive paraqet një ngjyrë antikorosive themelore e bërë nga resins alkid dhe fosfat e zinkut. Aplikoni me një furçë, rul, furçë ajri dhe zhytje.

Informacion teknik
Shkarkoni XLS