Produktet

Ngjyrat e brendshme, sistemet e dekorimit dhe fasadave

Abrip Rustica

Abrip Rustica

Llaç dekorativ, strukturor me bazë akrilate. Përdoret për dekorimin e sipërfaqeve të fasadave të llaçit, betonit dhe polistirenit. Produkti përfundimtar që aplikohet dhe thahet për 24 orë është i qëndrueshëm, rezistent nga uji dhe rezistent ndaj ftohjes. Aplikoni me mistri çeliku.

Informacion teknik
Shkarkoni XLS